VOOR HEREN

Voor heren
Waar vakmanschap en de man op de eerste plaats staan. Waar oprecht aandacht en tijd is voor echte mannen. Wij beheersen de kneepjes van het herenvak tot in detail. Laat je bij ons knippen volgens de laatste haarmode en trends!

Dé herenkapper
Zoek je een goede herenkapper? Kom dan eens langs bij de @Lotte’s Kapsalon. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste haarstijlen voor mannen. Zo kunnen we je altijd een goed kapsel naar wens knippen. Ook kunnen we je advies geven over het kapsel dat goed bij je past. Wil je ook geschoren worden? Dan kun je bij ons binnenkort ook terecht voor een traditionele ontspannende scheerbeurt.

Pak meteen een scheerbeurt mee
Je kunt bij ons de knipbeurt binnenkort laten combineren met een scheerbehandeling. We beginnen met het knippen van je haar, en het met een scheermes netjes weg scheren van de nek haren. Maar ook nemen we de bakkebaarden netjes mee. Als je kiest om ook geschoren te worden beginnen we met een ontspannende huidmassage waarna je wordt geschoren en als afsluiter van de scheer behandeling krijg je een massage met een lekker verzorgende aftershave balsem. Zo ben je weer lekker fris en verzorgd als je bij ons de deur uitstapt.

Meer voor mannen
In onze salon doen wij alles om onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Het is bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken. Je bent van harte welkom in onze salon waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee.

Afspraak maken? Bel: 0544-481044