SHELLAC NAGELS

Wil je ook 2 weken lang kunnen genieten van mooie gelakte, stevige en gezonde nagels? Shellac is een hybride nagellak; half gel en half lak. Shellac is dun genoeg om als nagellak op te brengen, maar droogt op een speciale manier in een UV lamp, waardoor je nagels meteen droog en hard zijn. Door de speciale bovenlaag chipt de nagellak niet en heb je een stralende glans, ruim twee weken lang!

Wat is Shellac
CND™ SHELLAC™ is een nieuwe categorie van nagelbehandelingen. Het is geen normale nagellak, maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. CND™ SHELLAC™ is een professionele behandeling die enkel wordt aangeboden via de professionele salon. @Lotte’s Kapsalon is gecertificeerd door CND™ zodat je zeker weet dat je de best mogelijke service krijgt.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen, afgebladerde nagels, scheurtjes, krassen of doffe nagels meer. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.
Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels. Het combineert dus de voordelen van gel en nagellak.

Hoe lang blijft het zitten?
Shellac blijft minimaal 14 dagen zitten zonder dat de kleur verminderd of dof wordt.

De behandeling
Bij de Shellac behandeling worden de nagels en de nagelriemen eerst verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen. De gehele behandeling duur ongeveer 30 minuten.

Verwijderen
Het verwijderen van de Shellac nagels duurt ongeveer 15 minuten. De lak wordt afgeweekt met een speciale vloeistof. Dus géén vijlen! Hierdoor wordt de eigen nagel niet beschadigd of ruw na een Shellac behandeling.

De voordelen nog op een rijtje
* De lak is direct droog
* De glans is blijvend
* Beschermde en verstevigde nagels
* Het blijft minimaal 14 dagen zitten
* Geen broze nagels na gebruik
* Ruime keuze aan kleuren