ARTISTIQUE

@Lotte’s Kapsalon werkt met de complete Artistique productrange. Of het nu gaat om professionele haarkleuringen, permanenten, verzorgings- of stylingproducten, wij hebben het! Een complete range producten voor zeer aantrekkelijke prijzen!

Haircare
Artistique heeft een unieke haarverzorgingslijn ontwikkeld met perfect op elkaar afgestemde producten. De Therapy serie bestaat uit een verzorgingslijn voor gekleurd- en niet gekleurd haar.
Artistique gaat met deze verzorgingslijn uit van 3 haartypes: 1. fijn haar – 2. normaal haar 3. dik haar. De Therapy serie bevat ingrediënten van natuurlijke stoffen en zijn een weldaad voor uw haar. Onze Therapy producten zijn siliconen- en parabenen vrij.

Artistique haircare producten:
* Therapy
* Youcare Intens
* Youcare Color
* Youcare Curl
* Youcare Daily
* Youcare Dandruff & Sebum Hair Bath
* Youcare Sunshine
* Artiplex

Styling
De Freak-serie van Artistique bestaat uit hoogwaardige trendy stylingproducten waarvoor mede gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De Freak-serie is veelzijdig en inspirerend. Laat je fantasie gerust op hol slaan en maak gebruik van je creativiteit! Met Freak styling kun je alle kanten op, van mat tot glanzend.
* Parabenen vrij
* Siliconen vrij
* Vrij van dierlijke ingrediënten
* Met natuurlijke ingrediënten
* Met huidbescherming

Artistique Styling producten:
* Freak
* Youstyle

COLOR
Artistique the world of colour!
Diep, sprankelend en echt… dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op crème basis. Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat. Artistique biedt een perfect synergie-systeem met buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en haarverzorging. Het Colour System van Artistique biedt u levensechte kleuren terwijl u niet meer hoeft te “gokken” naar het eindresultaat. Laat u inspireren door Artistique, de kleurcrème die uw wensen en kleurdromen waar zal maken.

Artistique Color producten:
* Experience
* Seasons
* Beach Blonde
* Freak Direct Colors
* Refresh Color Shampoo

Perms
Artistique Nederland heeft revolutionaire Perming Systems ontwikkeld. Dankzij de combinatie van multimoleculaire gehydrolyseerde graan-proteïne en natuurlijke zijde aminozuren heeft Artistique haar-identieke Keratine-proteïne gecreëerd. De synergie van het unieke Hair Rebuild Program gebaseerd op het innovatieve Natural Protein Moisture Complex is nu ook toegepast op de Perming Systems.

Artistique permanent producten:
* Artistique Permanent