OVER DE KAPSALON

De salon
Onze salon is gevestigd in het fraaie buitengebied van Beltrum. Een trendy salon waar je altijd persoonlijk wordt geholpen. Wij stylen middels verschillende, eigentijdse behandelingen en producten volgens de nieuwste trends. Voor ons is het belangrijk dat je na een behandeling met een goed en relaxt gevoel de kapsalon verlaat. Dit realiseren we door het toepassen van een passende techniek, zodat je na elke behandeling verzekerd bent van een eigentijdse en bij jezelf passende look. Onze brede kennis en ervaring staan garant voor vakkundig advies met uiterste zorg voor je haar én huid. We volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends. De producten waarmee gewerkt wordt zijn uniek, en zijn afgestemd op datgene waar je haar en hoofdhuid naar vragen.

Voor heren
Waar vakmanschap en de man op de eerste plaats staan. Waar oprecht aandacht en tijd is voor echte mannen. Wij beheersen de kneepjes van het herenvak tot in detail. Laat je bij ons knippen volgens de laatste haarmode en trends!
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Hoofdhuid analyse
Mooi en gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Heb je last van extreem dun haar, haaruitval, roos, eczeem, psoriasis of wil je graag advies over een gezonde hoofdhuid en gezond haar? @Lotte’s Kapsalon is gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Na een intensieve training zijn wij door Mediceuticals® hiervoor officieel gecertificeerd.

ONS TEAM

LOTTE

Eigenaresse

KIM

Topstylist / Allround haarstylist

ELLEN

Topstylist / Allround haarstylist