MEDICEUTICALS

Mooi en gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Heeft u last van haaruitval, roos, eczeem, psoriasis of wilt u graag advies over een gezonde hoofdhuid en gezond haar? Voor een vakkundig advies of direct een behandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Mediceuticals® is een dermatologische lijn verzorgingsproducten, die speciaal gemaakt is om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research. De producten van Mediceuticals® zijn klinisch getest op werking en veiligheid en zijn FDA goedgekeurd. De samenstelling bestaat uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen. Mediceuticals® wordt ook wel geadviseerd en toegepast door dermatologen en oncologen.

Wist u dat?
* Eén op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
* Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
* Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
* Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.
* De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid, door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Na een intensieve training is @Lotte’s Kapsalon door Mediceuticals® officieel gecertificeerd. Wij zijn in staat om door middel van doeltreffende behandelmethoden een breed scala van haar- en hoofdhuidproblemen sterk te laten verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. ?Met een speciale scoop behandeling, die wij u gratis aanbieden, kunnen wij uw hoofdhuid 200x vergroten en een juiste diagnose stellen met daarbij de juiste behandeling. Op deze manier kunt u ook zelf zien wat uw hoofdhuidprobleem is of hoe de conditie van uw hoofdhuid eruit ziet. Na een aantal weken wordt een vervolg afspraak gemaakt om te controleren hoe de behandeling aanslaat en zo ziet u zelf precies wat dit product voor uw hoofdhuid doet. De behandelingen kunnen overmatig haaruitval stoppen en nieuwe haargroei bevorderen.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een GRATIS scoop behandeling?
Neem dan contact met ons op! Bel 0544-481044 of mail ons.