MARC INBANE TANNING

VERANTWOORD EN SNEL EEN MOOI BRUIN KLEURTJE? DAT KAN MET MARC INBANE!
MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

Wil jij ook op een veilige manier een zomers kleurtje? Lees snel verder!

Schadelijke zonnestralen
Als je te lang en te veel (onbeschermd) in de zon bent, kan dat schade toebrengen aan je huid. De zon straalt namelijk verschillende lichtstralen uit. UV-C straling is de krachtigste vorm maar deze wordt gelukkig door de ozonlaag tegengehouden. De stralingen die wel de aarde bereiken zijn de bekende UV-A en UV-B stralingen. UV-B wordt nog voor een groot deel tegengehouden door de ozonlaag, maar wanneer er geen wolkje aan de lucht is dringt er toch nog veel door tot aan het aardoppervlak. UV-B is daarom de belangrijkste veroorzaker van huidkanker. UV-A dringt wel makkelijk door tot het aardoppervlak en is de minst schadelijke. Toch kan een hoge dosis UV-A ook leiden tot huidkanker. Niet geheel onbelangrijk is dat beide stralingen ook het huidverouderingsproces versnellen. Vermijden dus!

Bescherming
Door het aanmaken van pigment probeert je huid zelf al een beetje bescherming te bieden tegen UV-straling. Je mooie bruine kleurtje fungeert dan als het ware als parasolletje voor je cellen. Wat hier nog meer aan kan bijdragen is ons nieuwe huidverzorgingsproduct Le Teint bevat het actieve ingrediënt Bronzyl® dat de melanineproductie stimuleert en zo het natuurlijke bruiningproces activeert. Op deze manier draagt het bij aan een egale teint en wordt de huid aangezet om zijn eigen UV-bescherming op te bouwen. Le Teint is daarnaast verrijkt met een UV-bescherming die helpt om de bovengenoemde vroegtijdige veroudering te voorkomen.
Daarnaast is het in zomerse weersomstandigheden nog steeds heel belangrijk om de hele dag te blijven smeren met een goede, hoge factor (ook als het bewolkt is!) én de schaduw op te zoeken.

Een perfect alternatief voor een gebruinde huid
Maar, van het vermijden van de zon word je niet bruiner. En wij weten als geen ander dat een stralende gebruinde huid kan bijdragen aan een positieve mind en houding. Dus wil je bewuster omgaan met de gezondheid van je huid maar toch genieten van een mooie teint? Gebruik dan onze Natural Tanning Spray. Onze spray is geschikt voor iedere huidtype en zorgt ervoor dat jij wel tot 5 dagen kunt genieten van een mooi vakantiekleurtje, maar op een geheel veilige wijze.  Het product is dermatologisch getest en bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Met behulp van onze Glove of Brush krijg je ook nog eens een streepvrij en prachtig egaal resultaat.