ColorSYNC
Een schitterende toon-op-toon kleuring zonder ammoniak die alles kan. Color SYNC bevat het Cera-Oil Complex dat de oppervlakte en de structuur van het haar herstelt en de haarvezel van kleurbehandeling tot kleurbehandeling helpt beschermen.

Het kleurenpallet van Color SYNC varieert van naturel tot extreem rood, waarmee bijna elk kleurresultaat kan worden gecreëerd. Daarnaast zorgen de kleuren van Extra Coverage voor grijsdekking van haar dat tot 75% grijs is.


Vavoom
Vavoom is de productlijn voor een glamoureuze, volumineuze rode-loperlook.
De professionele producten voor styling en finishing zijn gemakkelijk in gebruik en creëren een lang houdende, sexy look.


SOCOLOR beauty
Een permanente crème haarkleuring met het geavanceerde, diep-verzorgende Cera-Oil Conditioning Complex. Dit complex versterkt de structuur van het haar en maakt de oppervlakte weer glad voor een lang houdende en rijke kleur met veel glans, tot wel 20 wassingen.

3 kleurcollecties – Blended Natural Collection, Reflect Collection en Special Collection – waarmee oneindig veel kleuren kunnen worden gecreëerd, inclusief grijsdekking. Speciaal voor haar dat voor meer dan 50% grijs is, zijn er de Dream.Age kleuren voor een natuurlijk, opvallend of trendy kleurresultaat.

Sleek.look series

Sleek.look Shampoo:
Intensieve, vochtregulerende shampoo die pluizig, stug en weerbarstig haar voedt. De shampoo reinigt het haar en herstelt de vochtbalans om zo het haar glad, steil en glanzend te maken en gespleten punten te voorkomen.

Sleek.look Conditioner:
Intensieve, vochtregulerende conditioner. Optimaliseert de vochtgehaltes en beschermt tegen vocht van buitenaf, zodat het haar steil blijft. Gladmakende bestanddelen houden onhandelbaar haar langdurig onder controle.

Sleek.look Miracle Reconstructor:
Intensieve treatment voor fijn tot normaal haar die diep doordringt in het haar. De Powergel Formule bevat ceramide die de structuur van het haar van binnenuit herstelt en versterkt om toekomstige beschadiging te voorkomen.

Sleek.look Blow-Down Lite Lotion:
Een lichtgewicht lotion voor gebruik bij het föhnen met een lichte stevigheid en een langdurig stylinggeheugen voor fijn tot normaal haar. Herstelt beschadigd haar en maakt het handelbaar, glad en glanzend. Het haar is eenvoudig te stylen, terwijl het wordt beschermd tegen warmtebronnen. Het langdurige stylinggeheugen behoudt de gladde look tot de volgende wasbeurt.

Sleek.look Blow-Down Extreme Crème:
Een crème voor gebruik bij het föhnen met een medium stevigheid die het haar niet verzwaart voor dik, weerbarstig of droog haar. Herstelt beschadigd haar en maakt het handelbaar, glad en glanzend. Het haar is gemakkelijk te stylen, terwijl het wordt beschermd tegen warmtebronnen. Het langdurige stylinggeheugen behoudt de gladde look tot de volgende wasbeurt.

Sleek.look Iron Smoother:
Beschermt het haar tegen de invloeden van een warmtebron, tot 204°C. Ideaal te gebruiken in combinatie met een steiltang. Geeft krullend en pluizig haar een gladde en glanzende styling. De hoge concentratie siliconen en panthenol geven het haar de juiste vochtbalans en bescherming die het haar nodig heeft. Het eindresultaat is een glad en glanzend kapsel.


Design Pulse

Get on the pulse of style met de edgy producten van Design Pulse. Deze trendsettende collectie heeft voor elke coupe het juiste product, van strak en modern tot een flexibele glamourlook. De innovatieve producten brengen kniptechnieken tot leven met oneindig veel dimensie en structuur. Shake. Shuffle. Stir.

Egypt Sun & Cosart
Make-up die je voordelige kanten op een geraffineerde manier accentueren, met een verbluffend resultaat.

Makkelijk en Snel
De producten zijn eenvoudig aan te brengen. U ben er niet veel tijd mee kwijt.
Zo ziet u er in een oogwenk betoverend uit. Daar kunt u zeker van zijn. Elke dag weer.


Zodat u er de hele dag goed verzorgd uitziet!@Lotte's kapsalon, Sonderenweg 4a, 7156 NN Beltrum. | info@lottes.nl