BEHANDELINGEN

Curlsys krullen knippen
CURLSYS® is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van Brian McLean. Het systeem bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren. @Lotte’s Kapsalon is gediplomeerd in deze CURLSYS® krullenkniptechniek!

Wat is de CURLSYS® haarkniptechniek?                            
CURLSYS® is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van Brian McLean. Het systeem bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren.

@Lotte’s Kapsalon is gediplomeerd in deze CURLSYS® krullenkniptechniek!

De voordelen:
* Het perfecte antwoord voor iedereen met natuurlijk krullend haar.
* Creëert sterke of zachte krullen met structuur.
* Verdubbelt het volume zonder 'slicen', behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar.
* Creëert 'directional swing' en beweging in zelfs stijl haar.
* Versterkt de veerkracht en vitaliteit.
* Geeft gepermanent haar een nieuw leven en een natuurlijke uitstraling.

CURLSYS® KRULLEN KNIPPEN IS NIET “ZOMAAR KRULLEN KNIPPEN”!
Krullen hebben verschillende variaties, van afro-kroes tot een lichte beweging in het haar. 
De revolutionaire McLean CURLSYS
® krullen knippen techniek biedt variaties voor alle soorten krullen. Naast technieken voor krullend haar, biedt de CURLSYS® techniek ook mogelijkheden voor steil haar waardoor het haar meer beweging, volume en een gerichte 'swing' krijgt.

De voordelen voor jou:
* Je haar krijgt 2x zoveel krullen en 2x zoveel volume
* Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn
* Uitgegroeide permanenten worden veerkrachtig (meer krullen in je lange haar)

De CURLSYS® scharen
Bij de gepatenteerde CURLSYS® kniptechniek voor gekruld haar, heeft Brian McLean speciale scharen ontwikkeld die een belangrijke rol spelen binnen CURLSYS® kniptechniek. Deze exclusieve CURLSYS® scharen worden vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen en zijn perfect symmetrisch gevormd.

Shellac nagels
Wil je ook 2 weken lang kunnen genieten van mooie gelakte, stevige en gezonde nagels? Shellac is een hybride nagellak; half gel en half lak. Shellac is dun genoeg om als nagellak op te brengen, maar droogt op een speciale manier in een UV lamp, waardoor je nagels meteen droog en hard zijn. Door de speciale bovenlaag chipt de nagellak niet en heb je een stralende glans, ruim twee weken lang!

Wat is Shellac
CND™ SHELLAC™ is een nieuwe categorie van nagelbehandelingen. Het is geen normale nagellak, maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. CND™ SHELLAC™  is een professionele behandeling die enkel wordt aangeboden via de professionele salon. @Lotte’s Kapsalon is gecertificeerd door CND™ zodat je zeker weet dat je de best mogelijke service krijgt.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen, afgebladerde nagels, scheurtjes, krassen of doffe nagels meer. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.
Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels. Het combineert dus de voordelen van gel en nagellak.

Hoe lang blijft het zitten?
Shellac blijft minimaal 14 dagen zitten zonder dat de kleur verminderd of dof wordt.

De behandeling
Bij de Shellac behandeling worden de nagels en de nagelriemen eerst verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen. De gehele behandeling duur ongeveer 30 minuten. 

Verwijderen
Het verwijderen van de Shellac nagels duurt ongeveer 15 minuten. De lak wordt afgeweekt met een speciale vloeistof. Dus géén vijlen! Hierdoor wordt de eigen nagel niet beschadigd of ruw na een Shellac behandeling. 

De voordelen nog op een rijtje
* De lak is direct droog
* De glans is blijvend 
* Beschermde en verstevigde nagels
* Het blijft minimaal 14 dagen zitten
* Geen broze nagels na gebruik
* Ruime keuze aan kleuren

Visagie
Heb jij binnenkort een feest, date, gala, foto-shoot, evenement, bruiloft of een andere speciale gelegenheid? En wil jij zonder zorgen en met vol vertrouwen genieten en stralen op deze dag?
@Lotte’s Kapsalon is gespecialiseerd op het gebied van visagie waarbij we enkel gebruik maken van de beste make-up met een zeer uitgebreide collectie.

Visagie
Heb jij binnenkort een feest, date, gala, foto-shoot, evenement, bruiloft of een andere speciale gelegenheid? En wil jij zonder zorgen en met vol vertrouwen genieten en stralen op deze dag?

@Lotte’s Kapsalon is gespecialiseerd op het gebied van visagie waarbij we enkel gebruik maken van de beste make-up tools. We werken met het professionele merk Karaja met een zeer uitgebreide collectie. Bij aanvang wordt je huid geanalyseerd waarbij je tijdens een persoonlijk gesprek je wensen kenbaar kunt maken.

Ons advies wordt afgestemd op je huid, (kleding)stijl en persoonlijke wensen. De gebruikte producten zijn desgewenst ook bij ons te koop.

Buids make-up
Je gaat trouwen! Die dag staat zeker in de top 3 van mooiste gebeurtenissen in je leven. Met de bruidsmake-up en bruidskapsels van @Lotte’s Kapsalon heb je geen zorgen over je haar en make-up. Op jouw trouwdag zal je de hele dag stralen!

De trouwdag
Voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel spreken we eerst een try-out af. Tijdens deze afspraak, ongeveer een maand voor dé grote dag, gaan we je bruidsmake-up en bruidskapsel geheel volgens je eigen wensen vorm geven. Welke make-up en kleuren vind jij mooi? Hoe gaat je haar eruit zien? Wij vinden dat jij je helemaal op je gemak moet voelen en met het volste vertrouwen “de mooiste dag van je leven” tegemoet gaat.

Op de trouwdag zelf komen wij desgewenst bij je thuis, zodat lekker in je eigen omgeving je haar gedaan wordt en jij prachtig wordt opgemaakt!